• Damasec Event Systems
  • Tal med en ekspert: (+45) 31109236

Lav en festlig og certificeret afspærring ved dit næste event

Festlig Surface Guardb

Overflademonterede sikringsløsninger/køretøjsbarrierer ved events behøver ikke være kedelige. De kan blive vise logoer og udsmykkes til en festlig indgangsportal

Surface Guard sikringsbarriere skaber en sikker zone for gæsterne ved alle indgangsveje ved et event. Det er fleksibelt, det sættes hurtigt op (30 min for ca. 10 meter) og kan hurtigt tages ned igen. Der er et glidende flow af gæster gennem systemet (både for gående, kørestolsbrugere, cyklister m.fl.), og det leveres med gennemkørselssektioner til redningsberedskabet og/eller servicevogne.

Surface Guard er en køretøjsbarriere, certificeret efter den internationale IWA-14 standard, så biler, lastbiler og andre køretøjer ikke kan passere. Men det behøver absolut ikke være kedeligt at afspærre indre by eller vejene omkring en større festival.

Skab en festlig ramme ved indgangsvejen til dit næste event, samtidig med du højner sikkerheden. Der er mulighed for at opsætte reklamer på de grå “covers”, som man kan se på fotoet. Her får du nogle eksempler på, hvordan coveret kan gøres meres festligt. Der er også muligheder for at anvende anvisningsskiltning på systemet, så det indgår i den information, man ønsker gæsterne skal have, når de ankommer.

Coveret til sikringsbarriere på Surface Guard kan også laves som et festligt cover. Her er det lavet som elefanter:

Logo elefant

Tivoli

Sponsorlogo ved indgangen til ENGAGE Festival 2019:

ENGAGE Festival

Lejeprisen på Surface Guard er super skarp og med fleksibiliteten er prisen lavere end betonklodsløsninger, lastbiler med sand og andre tænkelige ‘ikke-certificerede’ påfund til løsning af perimeter-/barrieresikring.

Hvis du/I planlægger events, koncerter, loppemarkeder, julemarkeder, torvekoncerter, fodboldkampe, eller du arbejder hos de danske myndigheder/kommuner, er du meget velkommen til at tage kontakt til os og høre mere om systemet. 

Skriv et svar

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Vær 100% klar til dit næste event

Bliv opdateret inden for sikring og totalløsninger til dit event. Få ny viden gennem artikler, cases og events. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Group

Tak for din tilmelding!