• Damasec Event Systems
  • Tal med en ekspert: (+45) 31109236

Afspærring ved indgange og sceneområder

Afspærring ved indgange og sceneområder

Scenebarriere
Hegn
Line-up gates

Optimal sikring af indgange og sceneområder

Dit næste event vil have områder, hvor der kommer tryk på, f.eks. ved indgangene og scenen(erne). Damasec Event Systems har særdeles stor erfaring med at sikre disse områder med forskellige barriereløsninger.

Gennem årene har vi opstillet og nedtaget alle typer af barrierer og leverer alt fra publikumshegn, politibarrierer (police barrier) og byggehegn til et utal forskellige scenebarrierer.

Vi er mestre i at kombinere de forskellige barriereløsninger, selv med de omkringliggende afspærringstiltag, så løsningerne fremstår dynamiske med sammenhæng og med den påkrævede funktionalitet.

Publikumshegn

Publikumshegn hører til i gruppen af ‘let afspærring’, hvor trafikkegler samt rød og hvid tape hører til. Publikumshegn bruges til at markere en grænse f.eks. for at markere begyndelsen af en kø eller som afspærring imellem atleter og publikum til for eksempel cykelløb eller triatlons.

Hegnet er ikke velegnet til steder, hvor et vist tryk må formodes fra publikum. Ved opløbsstrækninger vil politibarrierer (police barrier) være at foretrække.

Politibarrierer

Politibarrierer hører til i gruppen ‘middel afspærring’. Trædepladen foran på barrieren gør, at den står mere fast, da vægten fra publikum, som står på pladen, medvirker til øget stabilitet.

Barrieren er velegnet:

  • til afskærmning af merchandise boder
  • til afskærmning af Front of House (FoH)
  • som hastighedsnedsættende foranstaltninger til publikum
  • som løbegang for security imellem anden barrierer (second barrier) og indercirklen/den indre barriere (inner circle).

En meget fleksibel barriere med mange muligheder

Scenebarrierer

Scenebarrierer er i gruppen ‘heavy duty’-afspærring. Primært brug er foran scener samt som anden (second) barrier til at lette trykket fra publikum ved scenen.

Scenebarrierer kan også bruges som bølgebrydere i forbindelse med opsætning af line-up gates, så trykket på visitationen bliver håndterbart.

Scenebarrierer kommer i mange forskellige afskygninger. For at nævne få er der lastvognsporte (truck gates), flex (70/90 graders bøjning), kabelgennemføringer, servicedøre og sluser til kø (line-up gates).

Ring gerne til os med det samme for gode råd og input, så dine medarbejdere og gæster kan være trygge fra start til slut.

Vi tager dig i hånden hele vejen

Damasec Event Systems sørger for alt det praktiske fra A til Z, så du når i mål.

Erfarent team

Hos Damasec Event Systems har vi et erfarent team. Vores projektleder har over 30 års erfaring fra branchen.

Vi er der for dig

Vi ønsker at løse alle opgaver helt og komplet. Vi leverer til tiden, til prisen og til de aftaler, der er indgået.

Stort netværk

Vi har et stort netværk af de mest seriøse og professionelle leverandører, som har et fælles værdisæt med os.

+20 år i ind- og udland

Medarbejderne i Damasec Event System har mere end 20 års erfaring i afvikling af events i flere forskellige lande i Europa.