• Damasec Event Systems
  • Tal med en ekspert: (+45) 31109236

Køretøjsbarrierer og afspærring

Køretøjsbarrierer og afspærring

Grøn koncert, Damasec
Rosehill barriere
Køretøjer barriere event

Overflademonterede sikringsløsninger ved events

Skab en tryg og sikker ramme om gæsterne ved dit event med midlertidige sikringsløsninger.

Vores afspærringsmateriel skaber en sikker ramme, og dine gæster vil opleve et professionelt og trygt miljø, så snart de ankommer til dit/jeres event.

Vi leverer til alle typer af begivenheder, hvor afspærring er nødvendig og vigtig, f.eks. i forhold til offentlige veje, indgange, eventpladsen, stage områder, personaleområder, parkeringsområder eller i forbindelse med afspærring som følge af Covid-19 restriktioner.

Vores afspærringsmateriel består af:

  • forskellige typer hegn, m/u draping
  • mobile bomløsninger
  • mobile porte
  • mobile og automatiske køretøjsbarrierer (certificerede efter europæiske standarder (PAS/IWA))

Sammenhængen mellem vores løsninger, skaber de trygge og sikre rammer.

Kombination af køretøjsbarrierer, perimeterhegn og line-up gates, skaber det nødvendige flow og tidlig information til gæster gør ind- og udgang gennem løsningerne mere smidig.

Social distancering skabes med disse løsninger og med den nuværende Covid 19 situation, ligger myndighederne særlig vægt på denne type løsninger.

Vores mangeårige erfaring har givet os et overblik over specifikke afspærringsopgaver, derfor er vi er rutinerede i den helt rette afspærring. Så du trygt kan gå på arbejde eller deltage i et event, når du er beskyttet af vores afspærringsmateriel.

Kontakt os allerede i dag, så vi kan assistere dig med leje af afspærringsmateriel. Vores samlede services inkluderer alt lige fra planlægning til transport, opsætning og nedtagning.

4 fordele ved midlertidige sikringsbarrierer

Lej midlertidige sikringsbarrierer til dit event. Damasec Physical Protection Systems står for rådgivning om sikkerheden og står for opsætning af barrierer.

Certificerede løsninger

Vi garanterer at alle midlertidige barrierer er designet til at modvirke fjendtlige køretøjer (HVM) på stadion, festivaler, åbne pladser og VIP-besøg m.m.

Nem adgang ved 112

Det er muligt at tilføje et ekstra adgangspunkt til køretøjet for at give f.eks. ambulance og brandvæsen adgang i en nødsituation.

Hurtigt flow

Gæster ved eventet beskyttes uden de oplever, at de kommer ind i en fæstningszone. Det er nemt at passere for både fodgængere og cykler. 

Reklame og information

Som en bonus kan Surface Guard udstyres med reklame/sponsorering eller informationspaneler.

Betonklodser er ikke hastighedsdæmpende

Betonklodser (de såkaldte Hoffmannsklodser) bruges i mange tilfælde til afspærring og som påkørselsværn ved events, men er ikke en certificeret løsning og vil ikke stoppe et fjendtligt køretøj effektivt.

Her ses en crashtest, hvor en lastbil forcerer en betonklods. Testen er lavet hos DEKRA og viser tydeligt, hvor ineffektive betonklodser er til beskyttelse for folkemængder, som befinder sig bag betonklodsen, fordi lastbilen blot skubber betonklodsen foran sig og ikke stoppes effektivt. DEKRA er markedsledende i Europa inden for inspektion af køretøjer og tekniske systemer.

Crashtest med certificeret barriere

Som arrangør har du desuden et juridisk ansvar for sikkerheden. Damasecs certificerede køretøjsbarrierer bakkes op af Politiet Efterretningstjeneste og Sikkerhedsbranchen, som anbefaler alle arrangører at sikre sig optimalt, da terrortruslen i dag er alvorlig, hvor mennesker samles.

Her er en crashtest med en køretøjsbarriere, certificeret efter internationale standarder: