• Damasec Event Systems
  • Tal med en ekspert: (+45) 31109236

Damasec deltager på Event Expo 13-14. oktober

Event Expo 2021

Er du i gang med planlægningen af næste års event? Så mød os på Event Expo den 13-14. oktober i Lokomotivværkstedet i København.

Damasec Event Systems er til stede på dette års Event Expo den 13-14. oktober i Lokomotivværkstedet med vores ‘one stop shop’-koncept. Vi yder rådgivning om sikkerheden og er totalleverandør til nogle af Danmarks største event, festivaller og sportsbegivenheder.

Event Expo

Politiets Efterretningstjeneste anbefaler, at alle arrangører sikrer sig, da man som arrangør står med det fulde ansvar for sikkerheden. Damasec Event Systems kan bl.a. hjælpe jer med at skabe en tryg og sikker event. Vi har bl.a. mobile løsninger til vehicle management og kan rådgive om crowd management.

Vi kan garantere 100 procent opbakning fra et team, som også er leverandør til myndigheder, regeringer, politi og internationale organisationer herunder FN og private virksomheder.

Se udvalgte cases

Mød sales manager Søren Juul på Event Expo 2021.
Mobil: 60382500
Mail: sj@damasec.com

Søren Juul

 

Skriv et svar

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Vær 100% klar til dit næste event

Bliv opdateret inden for sikring og totalløsninger til dit event. Få ny viden gennem artikler, cases og events. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Group

Tak for din tilmelding!