Om os

Eventsikring

Om Damasec Event Systems

Damasec Event Systems har 20 års erfaring i afvikling af events i flere lande i Europa. Vi er den del af Damasec Global Group. I vores DNA ligger at fejl koster liv. Derfor har vi fokus på at gøre tingene rigtigt første gang.

Damasec Event Systems har 100 procent opbakning fra et team, som er leverandører til myndigheder, regeringer, Politi og internationale organisationer herunder FN og private virksomheder.

Vi tror på, at gør vi det godt, så bliver vi også valgt næste gang. Derfor har vi fokus på levering til tiden, til prisen og at overholde de aftaler, der er indgået. Vi efterlader aldrig en kunde, men finder altid løsninger – også når vi skal gå en ekstra mil.

Damasec Global Group

Damasec Global Group er den foretrukne leverandør til en række af internationale organisationer, statslige organisationer, regeringer, myndigheder, kommuner og private kunder på verdensplan.

Event Systems

Damasec Event Systems er totalleverandør af materiel og ydelser til events – herunder sikkerhedsrådgivning, vejledning og personale.

Physical Protection Systems

Damasec Physical Protection Systems er specialister i perimeterbeskyttelse, sikrings- og beskyttelsesløsninger.

Traffic Systems

Damasec Traffic Systems er eneforhandler af markedsledende og innovative trafikmoduler, anvendt i de største europæiske byer.

Mine Action Systems

Damasec Mine Action Systems er den førende kommercielle ammunitions- og minerydningsentreprenør i Danmark.

Defence Systems

Damasec Defence Systems er leverandør af produkter og løsninger til Forsvar, Politi, international organisationer og myndigheder.

Damasec Global Group

Damasec Global Group er grundlagt af førende specialister med erfaring fra operationer i verdens farligste hotspots.

15000

Projekter

5500

Kunder

5500

Glade kunder

30

Specialister

Mød voresteam

Damasecs eventteam har mange års ‘hands on’ erfaring med events. Vi yder rådgivning og hjælper dig hele vejen i mål med den praktiske udførsel op til, under og efter eventet.

KUNDER

Et udpluk af voresreferencer