• Damasec Event Systems
  • Tal med en ekspert: (+45) 31109236

Damasec støtter ENGAGE Festival 2021

ENGAGE 2021 Kastellet

Damasec er stolte af atter engang at støtte ENGAGE Festival, som i år er vendt stærkt tilbage efter sidste års nedlukning.

Hos Damasec er vi i år sponsor på ENGAGE 2021. Vi er stolte af at bidrage til Veteranfonden og ENGAGE, som er en fest, der har fokus på at bringe folk tættere sammen og vise anerkendelse af alle, der har været udsendt på vegne af Danmark. Vi har tidligere støttet festivallen i 2019 og bakker i år naturligvis op om festivallen både i København og Skive, som er tilbage efter sidste års nedlukning på grund af covid-19.

Det var i år en smuk og solbeskinnet ENGAGE festival i flotte og historiske rammer på Kastellet i København. Nu glæder vi os til at gentage succesen på Skive Kaserne i august. Damasec står for totalløsninger i forbindelse med festivallen. Vi støtter både personligt og som sponsor, fordi vi gerne vil støtte en god sag.

Skønt at se veteraner, familier, venner m.fl. nyde musikken og hinanden.

Se case om ENGAGE her

Skriv et svar

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Vær 100% klar til dit næste event

Bliv opdateret inden for sikring og totalløsninger til dit event. Få ny viden gennem artikler, cases og events. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Group

Tak for din tilmelding!