• Damasec Event Systems
  • Tal med en ekspert: (+45) 31109236

Damasec Lancerer Bed-Stay på det Skandinaviske Marked

IMG 0515 1 scaled

Damasec lancerer Bed-Stay-løsningen på det danske marked til events, festivaler og andre lejligheder, hvor der er behov for midlertidig overnatning.

Damasec introducerer den innovative Bed-Stay-løsning, en modulær soveenhed designet til at give komfortabel overnatning ved store begivenheder som festivaler, fodboldkampe og andre lejligheder, hvor midlertidige sovefaciliteter er nødvendige. Enheden indeholder to senge, placeret oven på hinanden.

Pladsbesparende design med komfortable og praktiske sovepladser
Bed-Stay-produktet, kendt for sin nemme opsætning og pladsbesparende design, blev først præsenteret i Danmark under den berømte ungdomsfodboldturnering, DANA Cup, som blev afholdt i Hjørring. Damasec er stolt af at have indgået samarbejde med DANA Cup som deres første kunde, og tilbyde nogle af de tusindvis af børn, der deltog i turneringen, en tryg, komfortabel og praktisk soveplads i løbet af den ugelange begivenhed. Den positive modtagelse fra arrangører og deltagere ved DANA Cup viser den værdi, Bed-Stay bringer til store events, især hvor midlertidig overnatning er påkrævet.

“Til Dana Cup – Danmarks største ungdomsfodboldturnering med over 1.000 hold fra 50 forskellige nationer – brugte vi for første gang sengeløsninger fra Damasec i 2024,” sagde Bob Knudsen fra Dana Cup. “Køjesengene er overraskende nemme at håndtere, og de er behagelige at sove i. Sengene er stabile, og der er plads til bagage under dem. Derudover giver gardinerne en vis privatliv, når de bruges i rum med mange overnattende gæster. Damasec’s personale er ekstremt serviceorienterede, og de sikrede, at vi som kunde var fuldt forberedte til at få det optimale ud af deres produkt.”

Bæredygtigt og skalerbarhed ideelt til forskellige arrangementer
Bed-Stay-produktet er designet med fokus på bæredygtighed og skalerbarhed, hvilket gør det ideelt til forskellige arrangementer, hvor der er behov for midlertidige sovepladser. Med Bed-Stay kan eventarrangører tilbyde deres besøgende ikke kun en komfortabel og moderne soveoplevelse, men også en løsning, der maksimerer pladsen uden at gå på kompromis med komforten.

“Vi er begejstrede for at bringe Bed-Stay til det danske marked og stolte over at have DANA Cup som vores første samarbejdspartner til denne lancering,” sagde Henrik, Director, Business Development hos Damasec. “Vores mål er at tilbyde en pålidelig, sikker og bæredygtig overnatningsløsning til arrangementer af enhver størrelse. Bed-Stay forbedrer ikke blot gæsteoplevelsen, men forenkler også logistikken for eventarrangørerne.”

Produkt med mange potentialer
Efterhånden som festivaler og sportsbegivenheder fortsætter med at være i Danmark, understøtter løsninger som Bed-Stay behovet for fleksible og praktiske overnatningsmuligheder. Produktets kompakte og modulære design gør det nemt at transportere og opsætte i forskellige indendørs lokationer som skoler, sportshaller og beboelsescontainere.

Bed-Stay er ikke begrænset til eventmarkedet; dens alsidighed rækker langt ud over festivaler og sportsturneringer. I forbindelse med klima-relaterede begivenheder der desværre bliver hyppigere, kan Bed-Stay være alternativet til madrasser på gulvet, og give nødovernatningsløsninger i ramte områder. Bed-Stay kan hurtigt opsættes forud for indkommende storme, hvilket giver borgerne et trygt og sikkert sted at hvile, mens de afventer stormens udfald.

Udover dens brug under naturkatastrofer er Bed-Stay også en ideel løsning til midlertidige flygtningelejre, hvor den giver fordrevne individer et privat og sikkert sted at sove i usikre tider. Uanset om det er som nødhjælp eller humanitær støtte, leverer Bed-Stay komfort, sikkerhed og ro i sindet.

Om Damasec 
Damasec er en dansk baseret leverandør af sikkerheds- og tryghedsløsninger, kendt for sin ekspertise i at beskytte kritisk infrastruktur og bidrag til store events. Virksomheden fokuserer på at tilbyde pålidelige og innovative løsninger, der sikrer sikkerhed, tryghed og komfort.

For mere information om hvordan du kan leje Bed-Stay og hvordan det kan skabe værdi for dit arrangement eller din organisation, kontakt salgsafdelingen på +45 70230093 og damasec@damasec.com eller ring til en af vores salgschefer:

Sales & Project Manager 

Nicklas Munk Faerch

+45 28 25 02 96

Director, Business Development

Henrik Faerch

+45 26 14 05 72

Vær 100% klar til dit næste event

Bliv opdateret inden for sikring og totalløsninger til dit event. Få ny viden gennem artikler, cases og events. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Group

Tak for din tilmelding!