• Damasec Event Systems
  • Tal med en ekspert: (+45) 31109236

HVM Barriere: Damasec introducerer “The Boss”

IMG 5531 1

Damasec introducerer “The Boss” – Hostile Vehicle Mitigation (HVM) barriere til Skandinavien: En ny løsning til eventsikkerhed

Damasec er begejstret for at kunne lancere Stuer-Egghe’s “The Boss” HVM-barriere på det skandinaviske marked. Denne avancerede sikkerhedsløsning er designet til at beskytte offentlige rum ved events som festivaler, fodboldkampe, julemarkeder og kan også anvendes ved politiets operationer.

“The Boss” er en let og yderst effektiv køretøjsbarriere, der kan stoppe køretøjer på op til 7,5 tons. Med en vægt på under 70 kg per enhed (3 meter) kan den hurtigt opstilles uden brug af værktøj, hvilket gør den ideel til områder med stor trafik. Den er certificeret i henhold til ISO 22343-standarden og tilbyder gennemtestet sikkerhed, samtidig med at den sikrer en god passage for fodgængere og beredskabskøretøjer.

ISO 22343-1: V/7200(N3C)/48/90/24.0

Ideel til offentlige begivenheder
Efterhånden som Skandinavien fortsætter med at afholde mange offentlige arrangementer, er risikoen for køretøjsrelaterede trusler stadig til stede. “The Boss” barrieren er en innovativ og effektiv løsning, der sikrer beskyttelse af deltagerne uden at forstyrre eventets atmosfære. Dens fleksibilitet og nemme installation gør den til en foretrukken løsning for eventarrangører, da den ikke kræver tungt maskineri til opsætning og kan tilpasses forskellige sikkerhedsbehov. Fra festivaler til højtprofilerede fodboldkampe garanterer denne løsning pålidelig sikkerhed.

IMG 5557 1

Et vigtigt værktøj for politiet
“The Boss” er også et værdifuldt værktøj for politiet. Med sin evne til at yde hurtig respons på sikkerhedstrusler er den ideel til at standse køretøjer på flugt i realtid. Politiet kan udnytte barrieren, der er let at håndtere, til hurtigt at opsætte den og anvende den mod bilister der ikke vil stoppe frivilligt.

Dendermonde Bloemencorso 1 1

Support til Skandinaviens livlige eventkultur
Ved at introducere “The Boss” på det skandinaviske marked, understøtter Damasec landenes rige tradition for festivaler, sportsbegivenheder og offentlige fejringer. Julemarkeder, som hvert år tiltrækker et stort antal besøgende, vil især nyde godt af den ekstra sikkerhed, som denne barriere tilbyder, hvilket sikrer deltagernes tryghed, mens den festlige stemning bevares.

Om Damasec
Damasec er en førende leverandør af sikkerhedsløsninger på tværs af forskellige sektorer, fra beskyttelse af kritisk infrastruktur til eventsikkerhed. Vores ekspertise og dedikation til at levere de mest effektive og pålidelige teknologier gør os til en betroet partner for både offentlige og private aktører i Skandinavien og internationalt.

For mere information om “The Boss” barrieren, og hvordan den kan øge sikkerheden ved dit arrangement, kontakt vores salgsteam på +45 70230093 eller damasec@damasec.com, eller ring til en af vores salgschefer:

Sales Manager

Henrik Johnsen

+45 31 10 92 36

Sales & Project Manager

Nicklas Munk Faerch

+45 28 25 02 96

Vær 100% klar til dit næste event

Bliv opdateret inden for sikring og totalløsninger til dit event. Få ny viden gennem artikler, cases og events. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Group

Tak for din tilmelding!